De Leukste Knutselartikelen
Knutselen met beperkte voorraden - Ideeën van het hele web

Knutselen met beperkte voorraden - Ideeën van het hele web

Geplaatst door 13-10-2021 20:19 door Sophie Jacobiatus

Als het gaat om knutselen met beperkte voorraden, kennen onze creativiteit en vindingrijkheid geen grenzen. Met de laatste quarantaine situatie hebben velen van ons manieren moeten vinden om onze tijd bezig te houden en onze geest te stimuleren met materialen die we in huis hebben. Knutselen is een van de beste manieren om dit te doen en met een beetje vindingrijkheid kun je met een paar schamele benodigdheden een heel eind komen.

Op het web vind je een overvloed aan knutselideeën voor degenen die misschien worstelen met inspiratie. Als collage en tekenen je ding is, probeer dan eens papieren zakken te versieren en er een reeks nogal ongebruikelijke opbergoplossingen van te maken. Of gebruik papieren cupcakehouders om een minikasteel te bouwen. Maak van schoenveters pom poms, maak van een oud t-shirt een nieuwe tas of knutsel mandjes van afgedankt karton.

Als je wat vrije tijd over hebt, probeer dan eens een leuk plakboek te maken van huishoudelijke voorwerpen zoals oude kranten, foto's, ansichtkaarten en behangpapier. Gebruik lijm en een schaar om leuke kunstwerkjes te maken, zoals doilies,